Over ons

Over ons

Tulsi Indian restaurant is een keten van fine dining Indiase restaurants en dit restaurant is gelegen nabij Centraal station amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 34,1012 SB Amsterdam). We heten u van harte welkom om een ​​avond te komen ontspannen en onze Indiase ervaring te delen met uw familie en vrienden in restaurant Tulsi.
Restaurant Tulsi serveert vers bereide authentieke en meest populaire Indiase voorgerechten zoals Chola Bhatura, Golgappas/Pani puri, Aloo Tikki, Aloo papri chaat enz. Restaurant Tulsi biedt ook de verscheidenheid aan andere vegetarische, niet-vegetarische en tandoori grillgerechten. Wij geloven dat bij Authentieke Indiase keuken alles draait om een ​​balans tussen zoet, zuur, scherp en pittig eten. De gerechten worden bereid door onze professionele koks met meer dan 20 jaar ervaring en doen er alles aan om authentieke hapjes en traditionele curries voor onze klanten te bereiden. Wij heten u welkom om de smaak van Tulsi te ervaren en hopen dat u de smaak van onze authentieke overheerlijke (219+) gerechten en de algehele ervaring in ons restaurant nooit zult vergeten.
Restaurant Tulsi in Amsterdam centraal is zeer ruim en biedt gemakkelijk plaats aan 60+ gasten binnen en heeft een mooi terras met 20 zitplaatsen buiten als u in de zomer van uw maaltijd wilt genieten. Bovendien is het restaurant ook uitgerust met een elegante moderne bar waar verschillende soorten alcoholische, non-alcoholische en cocktaildranken worden geserveerd. Het restaurant heeft ook een aparte ingebouwde rookruimte.
Restaurant Tulsi is gunstig gelegen nabij het centraal station Amsterdam en de Dam, niet ver van het centraal station van Amsterdam. Je kunt hier gemakkelijk bereiken vanaf het centraal station, want het is slechts 4 minuten lopen of stap uit bij de tramhalte voor het restaurant, het restaurant ligt op amper 1 minuut lopen van de tramhalte. Komt u met de auto dan zijn er een paar parkeergarages in de buurt van het restaurant en kunt u ook op straat parkeren.
Restaurant Tulsi biedt speciale arrangementen en deals voor bedrijfsfeesten of diners, andere in-house feesten en cateringdiensten voor onze klanten op basis van hun wensen en budget.
We kijken ernaar uit u met uw familie of vrienden te zien in het Indiase restaurant Tulsi.